Flafi Web Shop Moj račun  Sadržaj košarice  Blagajna  
  Kućna stranica » Web trgovina » Uvjeti korištenja Moj račun  |  Sadržaj košarice  |  Blagajna   
Proizvodi
Paketi pelena (3)
Tetra pelene (3)
Platnene pelene-> (41)
Zaštitne pelene (5)
Torbice za pelene (3)
Platneni ulošci-> (9)
Torbice za uloške (2)
Podlošci za kolica/nosiljku
Molimo, pročitati!
Naručivanje i dostava
Sigurnost i privatnost
Uvjeti korištenja
Pošaljite nam e-mail
Novi proizvodi više
Tetra plena sovice plava
Tetra plena sovice plava
12,50kn
Uvjeti korištenja Uvjeti korištenja

Ovi OPĆI UVJETI KORIŠTENJA (obvezujući kako za Flafi platnene pelene/Super Ekspert d.o.o - u daljnjem tekstu također i "Prodavatelj" - tako i za stranu koja kupuje, u daljnjem tekstu "Kupac") uređuju uvjete naručivanja, plaćanja, isporuke kao i pritužaba i povrata proizvoda koji se prodaju putem Flafi web trgovine.

Kupac je ona pravna ili fizička osoba (tvrtka i sl.) koja otvori korisnički račun u Flafi web trgovini unijevši potrebne podatke, sačini elektroničku narudžbu i pošalje je Prodavatelju, te izvrši plaćanje s pomoću kreditne kartice, elektroničkog bankovnog transfera, ili pouzećem.

IZJAVA O KONVERZIJI (VRIJEDI ZA KUPCE IZVAN HRVATSKE):

Sva plaćanja će biti provedena u Hrvatskim kunama (HRK). U slučaju kada domaća valuta Kupčeve kreditne kartice nije Hrvatska kuna, točan iznos koji će teretiti kreditnu karticu bit će izračunat konverzijom cijene iz Eura u Hrvatske kune prema važećem tečaju Hrvatske narodne banke, http://www.hnb.hr.

U slučaju kada domaća valuta Kupčeve kreditne kartice nije Euro, iznos u Eurima će biti konvertiran u domaću valutu Kupčeve kreditne kartice, prema važećoj tečajnoj listi Udruženja kartičnih kuća.

Kupac je unaprijed informiran te prihvaća mogućnost manjih razlika između obračunatog iznosa i cijena navedenih u Flafi web trgovini, do kojih može potencijalno doći radi nužnih valutnih konverzija.

Zaštita autorskih prava

Svi proizvodi na prodaji u Flafi web trgovini su dizajnirani i izrađeni od Prodavatelja. Kupac neće koristiti dizajn proizvoda, kopirati ih niti proizvoditi proizvode identične onima na prodaji u Flafi web trgovini bez izričitog pisanog ugovora s Prodavateljem.

Općenito

Prodavatelj pridržava pravo povremene dopune i/ili ažuriranja ovih OPĆIH UVJETA KORIŠTENJA.

Kupac snosi punu odgovornost za točnost i kompletnost podataka unesenih za vrijeme otvaranja korisničkog računa i/ili kupovine, kao i za eventualnu materijalnu i/ili drugu štetu učinjenu bilo Prodavatelju, bilo trećim stranama, koja bi mogla nastati kao posljedica unosa netočnih i/ili nekompletnih podataka.

Prodavatelj jamči da koristi sve raspoložive mogućnosti kako bi proizveo proizvode visoke kvalitete, praktične, lagane i zabavne za korištenje, od najkvalitetnijih i najprimjerenijih dostupnih materijala, koristeći suvremena načela izrade, metode i opremu, kako bi Kupcu pružio najveću ostvarivu vrijednost za novac.

Unatoč tome, Prodavatelj ne može jamčiti da će proizvodi na prodaji u Flafi web trgovini stopostotno zadovoljiti Kupčeve potrebe, niti da će biti korisni za bilo koju drugu svrhu osim one za koju su izvorno namijenjeni.

Jamstveni rok

Prodavatelj jamči hitan odgovor na svaku potencijalnu Kupčevu pritužbu na neadekvatnu kvalitetu proizvoda ili usluge, unutar jamstvenog roka. Jamstveni rok, ukoliko nije navedeno drugačije na specifikaciji pojedinačnog proizvoda istaknutoj u Flafi web trgovini, je 15 (petnaest) kalendarskih dana počevši (uključivo) s danom preuzimanja proizvoda od dostavljača.

Sve opravdane pritužbe unutar jamstvenog roka bit će otklonjene na način da će Prodavatelj A) zamijeniti neadekvatan Proizvod o vlastitom trošku uključujući i trošak dostave, ili, u slučajevima kada A neće biti moguće, B) Kupcu nadoknaditi puni iznos plaćen za neispravan Proizvod.

Kupci su ljubazno pozvani da sve opravdane pritužbe u jamstvenom roku pošalju na e-mail adresu: Kontakt adresa.

Prodavatelj neće nadoknađivati Kupcu bilo koje iznose plaćene po osnovi osobnih komunikacijskih troškova: troškove pristupa Internetu, telefonskih računa i sl.

Puna adresa Prodavatelja:

Flafi platnene pelene
Super ekspert d.o.o.
OIB: 46510148134
Rakicka 21, Jagnjić dol
10431 Sveta nedelja
Hrvatska

Telefoni za kontakt: +385 98 766006 i +385 98 132 9134

E-mail adresa:
Kontakt adresa

Copyright: Flafi web trgovina/Super ekspert d.o.o., 2018.

Nastavi
Košarica više
0 proizvoda
Jezici
Hrvatski English
Valute
Top lista
01.Produžetak za bodi
02.Paket od 5 pelena
03.Zaštitna bijela
04.Komplet od 7 malih dnevnih uložaka
05.Konoplja i bambus - novi model
06.Paket od 10 pelena
07.Paket od 20 pelena
08.Ulošci za pelene, 5 kom.
09.Total PUL komplet od 5 uložaka
10.Uložak za pelene - Konoplja i bambus
Promocije više
Paket od 5 pelena
Paket od 5 pelena
515,00kn
463,00kn
Recenzije više
Komplet od 5 uložaka Bambus i konoplja total PUL
Super mekani i ugodni. odlično se operu. mrlje izblijede na ..
5 od 5 zvjezdica!
 
American Express
Diners
Master Card
Visa
 

Copyright © 2019 Flafi Web Shop