Flafi Web Shop Moj račun  Sadržaj košarice  Blagajna  
  Kućna stranica » Web trgovina » Zaštita privatnosti Moj račun  |  Sadržaj košarice  |  Blagajna   
Proizvodi
Paketi pelena (3)
Tetra pelene (3)
Platnene pelene-> (41)
Zaštitne pelene (5)
Torbice za pelene (3)
Platneni ulošci-> (9)
Torbice za uloške (2)
Podlošci za kolica/nosiljku
Molimo, pročitati!
Naručivanje i dostava
Sigurnost i privatnost
Uvjeti korištenja
Pošaljite nam e-mail
Novi proizvodi više
Noćna bambus pelena narančasta
Noćna bambus pelena narančasta
115,00kn
Zaštita privatnosti Zaštita privatnosti

Zaštita privatnosti

Flafi web trgovina Vam jamči zaštitu Vaših osobnih podataka na način da o kupcima/korisnicima prikuplja samo osnovne podatke, nužne za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, i redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih osobnih podataka, uključujući i mogućnost odluke žele li ili ne primati obavijesti o novim proizvodima i promocijama Flafi web trgovine.

Jamčimo Vam da ste kao kupac Flafi web trgovine u potpunosti zaštićeni od mogućnosti da Vaši podaci dođu u posjed treće strane.

Sve podatke o korisnicima strogo čuvamo. Podaci su dostupni samo djelatnicima kojima su nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri Flafi web trgovine odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Flafi Web trgovina ne koristi i ne dolazi u doticaj s povjerljivim podacima o Vašim kreditnim karticama poput njihovih brojeva, datuma njihovih isteka, kontrolnih brojeva i slično. Nakon što dovršite Vašu narudžbu i krenete na plaćanje, podaci nužni za plaćanje se sigurnom SSL vezom uz uporabu 128-bitne enkripcije prosljeđuju na WebPay, servis za sigurno plaćanje kreditnim karticama kojim upravlja naš partner, tvrtka Webteh d.o.o.

No, čak i osnovni privatni podaci poput imena, prezimena, adrese, sadržaja Vaše košarice, povijesti narudžaba i slično, prenose se između Vašeg računala i našeg poslužitelja uporabom sigurnog SSL protokola s najmanje 128-bitnom enkripcijom podataka. Tijekom korištenja Flafi web trgovine uočit ćete da stranice na kojima trebate unijeti ili ažurirati osobne podatke ili zaporku, pregledati status vaših narudžaba i slično - sigurne stranice - za razliku od običnih stranica, imaju sljedeća svojstva:

  • adresa (URL) u Vašem web pregledniku počinje sa "https://" umjesto sa "http://"
  • u donjem desnom dijelu preglednika (kod MS IE 6.X) ili desno od adresne linije (kod MS IE 7.X i Mozilla Firefox-a 2.X) prikazuje se mala sličica lokota. Dvoklikom na ikonicu lokota možete dobiti podatke o sigurnosnom SSL cerifikatu kojim je zaštićena naša web trgovina
  • sigurne stranice se u određenim uvjetima učitavaju nešto sporije nego obične stranice. Ukoliko smatrate da se naše sigurne stranice učitavaju presporo, molimo Vas, obavijestite nas na email: flafi@flafi-platnene-pelene.com.

Sigurnost plaćanja

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa minimalno 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa i obratno. WebPay servis i financijske ustanove (kartične kuće) razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Brojevi kreditnih kartica se ne pohranjuju i nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Nastavi
Košarica više
0 proizvoda
Jezici
Hrvatski English
Valute
Top lista
01.Produžetak za bodi
02.Paket od 5 pelena
03.Zaštitna bijela
04.Komplet od 7 malih dnevnih uložaka
05.Konoplja i bambus - novi model
06.Paket od 10 pelena
07.Paket od 20 pelena
08.Ulošci za pelene, 5 kom.
09.Total PUL komplet od 5 uložaka
10.Uložak za pelene - Konoplja i bambus
Promocije više
Paket od 20 pelena
Paket od 20 pelena
1.910,00kn
1.650,00kn
Recenzije više
Total PUL - Pojedinačni uložak
Odlicni su i lijepo veliki. Nisu ni pre debeli. I savovi su ..
5 od 5 zvjezdica!
 
American Express
Diners
Master Card
Visa
 

Copyright © 2019 Flafi Web Shop